Juhlakonsertti: Saima 110 ja Saima Harmaja -seura 20 vuotta!

03.11.2023
 klo 18:00

Hotelli Arthur - Juhlasali

Vuorikatu 19

00100 Helsinki

SYKSYN KOHOKOHTA – Saima -lauluja sävelin ja sanoin kuorojen, solistien ja lausujien voimin SAIMA 110 JA SAIMA-SEURA 20 VUOTTA – JUHLAKONSERTTI   pe 3.11. klo 18 

Seuramme on perustettu 3.11.2003 Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjallisuusarkistossa. Konserttipäivänä tulee siis 20 vuotta seuran toimintaa täyteen. Näiden vuosien aikana olemme nostaneet Saiman unohduksesta ja todistaneet, ettei hän ollut vain ”teinityttöjen runoilija”, kuten takavuosien vähättelevä sanonta kuului. 

Juhlakonsertti 110 ja 20 vuoden kunniaksi sanoin ja sävelin pidetään keskellä Helsinkiä, Saiman kotikaupunkia. Paikkana on hotelli Arthurin perinteikäs juhlasali keskellä Helsinkiä, Vuorikatu 19.   

Juhlakonsertin musiikillinen kirjo on monipuolinen: kuoroteoksia, klassista laulua pianosäestyksin, myös keveämpää laulelmamusiikkia erilaisin kokoonpanoin. Kuoroja on kolme: Helsingin Laulu, Gaudium Vuosaaresta ja Solina Hyvinkäältä. Muita laulajia ja säveltäjiä on sekä vakavammalta puolelta että pop-­­ ja jazzvaikutteisen tyylin taitajia. Myös seuran 20 vuoden historiasta keskustellaan: seuran perustajajäsenet kertovat, miten idea Saima-seuran perustamisesta syntyi ja miten perustamiskokous järjestettiin.

Konsertin lipun hinta on 30€/20€ (alennushinta eläkeläisille ja opiskelijoille). Lippuja voi ostaa paikan päältä tuntia ennen konsertin alkua. Varaukset ja tiedustelut: saimaharmajaseura@gmail.com

Tulevia tapahtumia

Ajankohtaista

Järjellä ja tunteella – Laura Harmajan traaginen elämä (2023) – Ritva Ylösen uusi kirja Saiman äidistä saatavilla nyt seuran kautta!

Sydänten runoilija (SKS 2019)
– Ritva Ylösen kirjoittamaa Saima Harmajan elämäkertaa voi tilata seuran kautta!

Kiinnostava blogi Saimasta, käy tutustumassa!
http://silmatauki.blogspot.fi/2014/10/saima-harmajan-jalanjaljissa.html