Tule mukaan Saima Harmaja -seuraan

Hietaniemen hautausmaakävelyt ovat suosittuja tapahtumia

Keuhkotautiin alle 24-vuotiaana menehtynyttä Saima Harmajaa voi pitää ”kuolevan runottaren” ikonina, mutta seuramme haluaa tuoda esille myös hänen elämäniloista, valloittavaa, räiskyvääkin persoonaansa. Saimasta on moneksi – ja paljon on vielä ammentamatta. Kutsumme kaikki suomalaiset mukaan löytöretkille Saiman maailmaan!

Jäsenmäärämme on noin 150, minkä lisäksi verkostomme on kasvanut yhteisten hankkeiden kautta moneen suuntaan. Saima on yhteinen nimittäjä, kun olemme tuoneet koolle lukijoita, kulttuurivaikuttajia, taiteilijoita, myös Harmajan suvun edustajia ja kotiseutuharrastajia.

Olemme myös kyenneet hyödyntämään uutta nostetta, joka runoudelle on viime vuosina syntynyt. Runot, runoilijapersoonat ja mielenkiintoiset elämät puhuttavat nykysuomalaisia.

Saat yhteyden seuraan sähköpostitse osoitteella saimaharmajaseura@gmail.com. Myös vanha osoite info@saimaharmaja.fi toimii edelleen.

Saima Harmaja –seuran hallitus 2024

Päivi Istala, puheenjohtaja, Leif Lindberg, varapuheenjohtaja, Ritva Mäkynen, sihteeri, Anna Martikainen, rahaston- ja jäsenrekisterinhoitaja, Pirkko Nuolijärvi, Ritva Ylönen, Leena Salonen, Kari Helaseppä (varajäsen), Outi Törnwall (varajäsen), Annele Holm-Louhelainen (varajäsen).

Tulevia tapahtumia

17.05.2024
 klo 18:00
 - 20:00

Ajankohtaista

Järjellä ja tunteella – Laura Harmajan traaginen elämä (2023) – Ritva Ylösen uusi kirja Saiman äidistä saatavilla nyt seuran kautta!

Sydänten runoilija (SKS 2019)
– Ritva Ylösen kirjoittamaa Saima Harmajan elämäkertaa voi tilata seuran kautta!

Kiinnostava blogi Saimasta, käy tutustumassa!
http://silmatauki.blogspot.fi/2014/10/saima-harmajan-jalanjaljissa.html