Juhlavuoden yhteistyökumppanit

Juhlavuoden toteuttaminen ei olisi mahdollista ilman laajaa yhteistyöverkostoa. Yhteistyökumppaneitamme ovat Kansalliskirjasto, Äidinkielen opettajain liitto (ÄOL), Nuoren Voiman Liitto, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS), Päivälehden museo, Teatteri Avoimet Ovet, Teatteri ILMI Ö, Klemettiopiston Naiskuoro, Oriveden opisto, Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro, Lohjan kaupunki ja kirjasto, WSOY, Kalevala Koru ja Sukuseurojen Keskusliitto. Lista kasvaa koko ajan.

Mukana on myös huomattava joukko kulttuurivaikuttajia ja taiteilijoita mm. musiikin, teatterin, ja lausuntataiteen aloilta: Petra Pälmä, Minna Savin, Eeva-Liisa Haimelin, Hellevi Härkönen, Mirjami Heikkinen, Ulla-Maija Juutilainen, Karl-Ivar Seire, Heta Keskinarkaus & Uinuva-yhtye, Kasper Mårtenson, Suvi Halinen ja Karo Lauronen eli SaHa-ensemble, Anna-Maija Laitinen, Arto Koskinen ja Sanna Pietiäinen.

Kiitokset tuesta ja yhteistyöstä erityisesti Jenny ja Antti Wihurin rahastolle, Kansalliskirjastolle, Kansallisteatterille, Päivälehden museolle ja Teatteri ILMI Ö:lle.

 

Tulevia tapahtumia

17.05.2024
 klo 18:00
 - 20:00

Ajankohtaista

Järjellä ja tunteella – Laura Harmajan traaginen elämä (2023) – Ritva Ylösen uusi kirja Saiman äidistä saatavilla nyt seuran kautta!

Sydänten runoilija (SKS 2019)
– Ritva Ylösen kirjoittamaa Saima Harmajan elämäkertaa voi tilata seuran kautta!

Kiinnostava blogi Saimasta, käy tutustumassa!
http://silmatauki.blogspot.fi/2014/10/saima-harmajan-jalanjaljissa.html